SWT RGE 3-9x50

SWT RGE 3-9x50

Novi proizvod

Ciljnik za sve uvjete uz 10 godišnje jamstvo. Otporan, precizan, kristalno jasan. Vaš partner u lovu na duge staze.

Više detalja

2 499,00 kn s PDV-om

Više informacija

U nastojanju da osigura što je moguće većem broju korisnika kvalitetu uobičajnu za više klase ciljnika, SWT predstavlja novu, RGE paletu. Riječ je o optičkim uređajima namijenjenim lovcima i koji objedinjuju najnovije tehnologije, materijale i spoznaje iz oblasti proizvodnje optičkih instrumenata za lovce koji , a koji imaju biti izloženi teškim radnim uvjetima i velikim naprezanjima. Ujedno, cilj je bio proizvesti ciljnik koji će svojom cijenom biti dostupan širem krugu korisnika. To je i postignuto kombinacijom visokokvalitetnih materijala i tehnoloških postupaka kao i velikim proizvodnim serijama.
Što je kod ovih ciljnika drugačije. RGE ciljnike odlikuje slijedeće:
- "RGE" osvjetljenje srdišnje točke. Pojednostavljeno, riječ je o elektronskom osvjetljenju ciljničke točke. Osvjetljenje je višestupnjevno i u dvije boje. Najčešće birano crveno osvjetljenje ćemo koristiti u uvjetima kada je pozadina, lišće, trava i drugo raslinje, dominatno zelene boje te kada kao podlogu u optici imamo dominatno bijele i svijetle boje. To je slučaj kada se lovi zimi i na snijegu. Zelena boja končanica je idealna za primjenu kada su dominantne jesenje boje, žuto lišće i smeđe granje i debla. RGE osvjetljenje središnje točke osigurava idealno uočavanje u svim vremenskim uvjetima i dobima godine.
- "Elegance 4a" tip končanice. Riječ je o dobro nam poznatoj končanici tipa 4a ali ovdje minimalne debljine horizontalnih i vertikalne ciljničke crte. To osigurava minimalno ometanje vidnog polja i diskretno vodi oko do središnje točke i sigurnog pogotka. Ovaj tip končanice je idealan za brzo stjecanje mete i omogućava jednostavno i brzo ciljanje i s oba otvorena oka te ne zaklanja ciljanu metu ili viđenje pozadine, koliko god ona bila mala.
- "Monotube" 30milimetrksi duraluminijski jednodjelni tubus ne zahtjeva posebno predstavljanje. Poznat nam je iz drugih serija SWTovih ciljnika. Osigurava veliku svjetlosnu propusnost uz iznimnu čvrstoću a ujedno malu ukupnu težinu ciljnika.
- 10 godina jamstva je dostatan pokazatelj da je u dizajn ove palete ciljnika uloženo svo znanje i prednosti suvremene tehnologije i najnovija dostignuća u razvoju optičkih ciljnika iz čega izvire povjerenje ove optike koje opravdava tako dugo jamstvo.
- Na poslijetku tu je cijena. RGE paleta treba osigurati kvalitetan ciljnik s 10 godišnjim jamstvom što je moguće širem krugu korisnika. Stoga i promotivna cijen ovaj ciljnik uistinu čini dostupnim svim lovcima.
Prvi u seriji koji su stigli u RH je ciljnik 3-9x50 RGE.

Osnovne karakteristike:
- povećanje 3-9x
- objektiv: 50mm s višeslojnim optičkim premazima
- končanica: 4a Elegance s dvobojnim osvjetljenjem središnje točke (Crveno i Zeleno)
- 30mm jednodjelni tubus
- napajanje: CR2032
- zaštitni poklopci za objektiv i okular.